Kunden fortæller


Fra 1. klasse med læseproblemer til 8. med (næsten) ingen problemer

Katrines beretning

Jeg er blevet spurgt om jeg havde lyst til at skrive om mine oplevelser hos Anni Optik. Så det vil jeg gøre.

Det hele startede faktisk i 1. klasse (jeg går i 8. klasse nu). Mine forælder lagde mærke til at, jeg sprang nogle linjer over og satte selv stumme bogstaver ind, når jeg læste. Jeg læste også den samme sætning igen og igen. Når jeg f.eks. skulle skrive bror skrev jeg bror med ’d’ til sidst. Jeg byttede også om på K og G.

Efterhånden som jeg kom op i højere klasser, begyndte det at blive noget bedre med læsning og skrivning, så vi tænkte ikke så meget over det. Men i 6. klasse gik det ned af bakke igen. Jeg satte stumme bogstaver ind og byttede om på K og G igen. Så mine forældre og jeg lavede en aftale med min moster (min moster er dansklære) om at jeg kunne komme over til hende efter skole og læse lidt. Det gjorde jeg så i noget tid. Det gik meget godt.

Da jeg kom i 7. klasse begyndte vi at lede efter nogle steder hvor man kunne træne sine øjne. Så fandt vi Anni Optiks hjemmeside. Vi gik ind på hjemmesiden og læste hvad det var man lavede der.

Vi syntes det lød godt, så vi tog der ind en dag, hvor vi blev budt velkommen. Så kom Anni. Hun sagde at jeg lige skulle have taget en synsprøve. Efter synsprøven fik min far og jeg af vide at mine øjne ikke var helt så gode til at samarbejde, så fik vi en tid hvor vi skulle komme og træne mine øjne til at blive bedre til at samarbejde. Vi kom en masse gange og det var hyggeligt og sjovt, og det er det stadig.

Før jeg startede ved Anni Optik ville jeg helst undgå at læse en bog, men nu har jeg ikke noget i mod at sætte mig ned og læse. Jeg har også fået mere selvtillid. Det er jeg meget glad for.

Tak Anni!
Med venlig hilsen