Kunden fortæller

Senfølger efter Covid 19 forløb

Jeg har tidligere gået hos Anni og fik dengang- for 5-6 år siden helt fantastisk hjælp og opnåede helt fantastiske resultater. Derfor var jeg ikke sen til at kontakte Anni igen, da jeg stod i senfølge helvede med bla. hovedpine, migræne, svimmelhed, kvalme, koncentrationsbesvær og synsbesvær. Hun tog imod mig på en helt fantastisk måde. For ikke nok med, at hun kunne huske mig- så havde hun også bevaret alle mine papirer fra min tidligere træning hos hende. Det var en luksus, at jeg ikke også skulle starte fra 0, når jeg havde det som jeg havde det.

Jeg fik lavet en synstest og den viste- ikke overraskende, at det så skidt ud med mit syn. Jeg var igen lysfølsom og mine øjne havde “glemt” min tidligere ellers grundige træning. I stedet for at give op, opmuntrede Anni mig til at tage tyren ved hornene og komme op på sadlen igen. Vi var begge ret spændte på, om mine øjne ville “lære sig det de havde kunnet før”.

Læse/skærmbrille og øvelser hjalp

Efter første træning hos hende, blev vi enige om, at Læse/skærmbriller nok også var vejen frem, da jeg som lærer er meget aktiv begge steder. Jeg fortalte hende også, at jeg er igang med en diplomuddannelse, hvorfor jeg læse og skrev mere end vanligt. Dette gjorde, at processen for at få mine læsebriller klar, blev speedet op, så jeg fik dem hurtigt. Det hjalp mig meget. Også der blev jeg mødt hvor mine behov var og hjulpet på en god og konstruktiv måde. Fra gang til gang, kunne jeg mærke at øvelserne hjalp mig og at mine øjne hurtigt kunne genkende øvelserne. Det var virkelig dejligt. Det gjorde også, at jeg var meget engageret i at få lavet øvelserne hjemme. Da jeg skulle have taget synstest igen, viste det sig, at jeg er “tilbage” og endda at mine øjne er bedre, end da jeg forlod Anni for 5-6 år siden! Det er helt vildt! Og sikke en begejstring Anni viste for mig og mit arbejde. Dog kan mine øjne rigtig godt lide læse/skærmbrillerne, når jeg er i de situationer, men det er også ok, jeg er trods alt fyldt 40 nu ;-)

Jeg vil til enhver tid anbefale, at man genbesøger Anni. Det er ikke sikkert jeg var kommet afsted, hvis ikke det havde været for mine senfølger, men hvor jeg er glad for det! Og taknemmelig for hendes måde at hjælpe mig på. Hvis man endnu ikke har været hos Anni, vil jeg til gengæld anbefale, at man gør det. Både med senfølger og uden. Det er helt utroligt hvad ens øjne og syn betyder for ens velvære og energi og hun er bare eksperten på området! Man kan endda se på mig, at mine øjne er trænede igen nu. Jeg ser bare ikke så træt og gammel ud mere.

En evigt taknemmelig Jane Porsborg Lindgren