Kunden fortæller

Hovedpine, svimmelhed, dobbeltsyn og afstandsbedømmelse?

Jeg havde længe døjet med hovedpine og svimmelhed flere gange om ugen. Derudover påvirkede mit syn mig også når jeg skulle klippe hår og væve reflekser. Jeg så dobbelt, kunne ikke bedømme afstanden og havde svært ved at placere saks og kam rigtig første gang.
Jeg har for mange år siden gået til synstræning, så jeg kunne godt genkende problemerne og googlede mig så frem til Anni.

 

Øvelser god god forklaring

Allerede efter de første par gange hos Anni forsvandt den uprovokerede hovedpine og det samme med svimmelheden som kom i tide og utide.
Ved selve øvelserne gav det mig rigtig meget, at der blev sat ord på og jeg fik forklaret hvad hver øvelse egentlig er godt for. For én ting er at få nogle øvelser og så lave dem indtil næste gang som en anden maskine, men en anden ting er, at man ligesom kan se, ”Hvad gør den her øvelse godt for og hvordan gavner den mig når jeg er færdig her og jeg skal tage det jeg har trænet med og overføre det, til det virkelige liv”.

Jeg har lært meget af Anni. Ikke kun at kunne bedømme afstand igen, men også hvordan mine øjne reelt fungere og hvor vigtig en del af hjernen de er, ikke kun for synets skyld, men også for at jeg kan få resten af kroppen til at samarbejde med mig. Derudover har jeg lært hvordan jeg får mest muligt ud af mit syn.

Mvh. Camilla