Kunden fortæller

Universitetsstuderende havde svært ved at læse og se ting tæt på, da øjnene ikke kunne holde fokus og bokstaverne flød ud.

Jeg begyndte til synstræning i sommeren 2020 efter, at jeg gradvist havde observeret, at mit syn var blevet mere irriteret gennem mit første år på universitetet – jeg brugte i forvejen læsebriller. Jeg havde svært ved at læse og se ting tæt på, da mine øjne ikke kunne holde fokus og bokstaverne flød sammen, hvilket resulterede i, at jeg stirrede mig blind på siderne og så efterfølgende ikke kunne se ting langt væk.

Jeg besøgte først min egen optiker, der fortalte mig, at jeg skulle i gang med et synstrænings-eventyr. Først noget slukøret over at skulle i gang med en længere proces blev jeg alligevel optimistisk og glædede mig til at få mit gode syn igen.

Jeg følte mig set og hørt

Inden min første tid hos Anni var jeg meget nervøs og vidste slet ikke, hvad jeg skulle forvente eller helt præcist, hvad der skulle ske. Jeg blev heldigvis mødt at en varm og sød Anni, der stillede spørgsmål og også gladelig besvarede mine uden en rynken i panden. Det var helt igennem en dejlig oplevelse, hvor jeg følte mig set og hørt. Den dag begyndte jeg mit synstrænings-eventyr med fem måneders synstræningsøvelser.

Kampgejsten var høj da jeg gik i gang med synstræningsprogrammet, og jeg missede ikke en eneste dag med mine øvelser men som tiden gik dalede begejstringen, og det blev svært ”at finde tid” til øvelserne. Da jeg nåede dette punkt, var det meget vigtigt for mig at have et godt system som motiverede og huske mig på, at jeg skulle gennemføre øvelserne. På billedet ses mit system:

Selvom det til tider var svært at komme igennem forløbet, har det helt sikkert været det hele værd! Mit syn er blevet meget bedre, og jeg kan igen nyde alle mine se-tæt-på-aktiviteter som læsning og tegning.

Kæmpe anbefaling

Der skal derfor lyde en kæmpe anbefaling fra mig for at gennemføre dit synstræningsforløb hos Anni. Det har virkelig givet mig enormt meget; både disciplinen omkring at få gennemført øvelserne men også at få et godt syn igen. Det har givet mig selvtilliden og glæden tilbage ????

De kærligste hilsner fra Tine