Kunden fortæller

Forbedret 3D syn og læsehastighed

Mit navn er Kira og jeg er en ung kvinde på 20 år. Så længe jeg kan huske, har jeg trænet mit syn ved AnniOptik. Min mor opdagede mit dårlige syn, da jeg var kun 4 år, og derefter blev jeg sat i gang med min synstræning. Som mindre var det ikke altid det sjoveste, men min mor var ihærdig med min træning, og der var god hjælp fra Anni.

Jeg har udviklet mit syn igennem årene og har oplevet mange fremgange og enkelte tilbageskridt. Som teenager og ung kvinde havde jeg ikke behov for aktiv synstræning, desværre oplevede jeg for nogle måneder siden at mine øjne blev overanstrengte. Jeg besluttede derfor at genoptage min synstræning, jeg fik derfor en synsprøve for at finde mit udgangspunkt denne gang og blev ellers sat i gang med eksempelvis øvelserne bold i snor, aktiv klap behandling og fingerføl. Efter kun ca 5 måneder har jeg nu afsluttet mit synstræning igen, i denne periode har jeg forbedret min læsehastighed, mit 3D syn, synet på mit venstre øje og mit samsyn.

Synstræningen har hjulpet mig med min udholdenhed når jeg læser, mit syn slører ikke helt så hurtigt når mine øjne er trætte, og mine øjne er ikke længere overanstrengte.

I fremtiden kan det ske at mine øjne har brug for et forløb med synstræning igen, men heldigvis har mine tidligere træningsforløb gjort det nemmere at rette op på mit syn. Øjnene glemmer ikke træningen, men kan trænge til at få det genopfrisket. Synstræning hos Anni Optik har hjulpet mit syn igennem mange år og alle de redskaber jeg har fået med vil i fremtiden gøre et stort forskel i min hverdag.

Mvh Kira