Kunden fortæller

For Katarina er det slut med at bruge briller

Har kunnet smide brillerne.

Jeg startede til synstrænning ved Anni, da jeg som studerende ikke kunne side ret længe af gangen og læse mit pensum uden at få hovedpine og jeg skulle læse de samme dele flere gange. Læsningen tog en del tid ud af min hverdag. Derudover havde jeg svært ved at koncentrer mig og følge med på tavlen under mine forelæsninger. I starten synes jeg, at øvelserne kunne være lidt fjollede, især fordi bekendte beskrev træningen som” hokus pokus”. Men gav jeg det en chance, som jeg absolut ikke fortryder.

Gennem synstræningen er jeg blevet hurtige til at læse, hvilket har styrket min selvtillid. Jeg kan nu også sidde ved computeren og følge med under forelæsningerne, helt uden hovedpine og det store besvær. Derudover har jeg fået en stor forståelse for mig selv, både personligt og i forhold til mit syn.

Øvelserne kunne let inkorporeres i min hverdag og virkede mediterende, og afstressende, så det var et højdepunkt på dagen, hvor man kunne koble lidt fra og tage en pause. Anni og Githa har været fantastiske og åbne. Jeg har virkelig følt at træningen og også samtalerne har været med interessen for at forløbet skulle give det bedste for mig.

Har smidt brillerne og bruger nu kun aflastningsbriller

Jeg har som følge kunne smide mine tidligere briller. De havde ikke nogen virkning og faktisk kun medvirkede til hovedpinen, selvom de netop var købt for at slippe for dette. Som studerende bruger jeg som sagt en del tid ved computeren og læser, så derfor har jeg fået et par aflastningsbriller med hjem til låns, for at sikre den helt rigtige løsning lige netop til mig og mit behov.

Jeg kan klart anbefale synstræning til andre, som skulle have behov for det.

Alt det bedste,
Katarina