Kunden fortæller

Synstræningsforløb

Nanna Maries synstræningsforløb hos Anni Optik, Aalborg.

Farmor siger jeg kniber øjne sammen når jeg laver perler…

Sådan startede det hele. Vi begyndte at holde øje med Nanna Marie når hun skulle lave forskellige ting. Især de ting, hvor hun skulle koncentrere sig. Læsning, perler, små tegninger og sætte streger med linealen.

Vi tog til Profil optik i Aars og der fik Nanna Marie taget en synsprøve. Efter prøven fortalte ”synsdamen” om Anni Optik og at hun troede det kunne være en god ting at kontakte hende, da synstræning kunne hjælpe Nanna Marie med de ting hun havde svært ved. Hun havde stor tiltro til synstræning og vidste at de havde hjulpet mange. Men vi skulle vide, at det var hårdt arbejde.

Vi ringede til Anni og vi fik ret hurtig en tid og så var vi ligesom i gang.

Første synsprøve

Efter den første synsprøve lavede vi en plan for, hvordan Nanna Maries forløb skulle være.

Vi blev enige om at vi tog det program, hvor vi træner ca. 10 min om dagen og besøger Anni engang om måneden. Det fungerede så fint hos os. Nanna Marie var/er mega sej til at få lavet sine øvelser og knokler for det. Dog var der dage, hvor det var lidt svære at få det gjort end andre, men vi lavede herhjemme en plan for, hvornår vi skulle træne og det blev hverdag efter skole og i weekenden gjorde vi det om formiddagen. Det hjalp os rigtig meget som familie at vi fik sat faste tidspunkter på, da det virkelig kræver hele familiens opbakning.

Nanna Marie glæde sig altid til at vi skulle besøge Anni. Anni er rigtig omsorgsfuld og så professionel til hendes arbejde. Vi følte os ALTID velkommen og det gør jo også at træningen bliver gjort. Nanna Marie synes at Annis synstrænings værelse er et helt specielt univers. Så nye øvelser blev udført til UG og når Anni gav lov til at nu måtte hun bruge tavlen med lys. Så var dagen reddet. Anni var hurtig til at fange at Nanna Marie er konkurrence menneske til fingerspidserne. Så der skulle jo sloges rekord, hver gang. Og det blev der.

Færdig med træning

Nu er Nanna Marie færdig efter start i august 2018 og slut her i foråret 2019.

Slutningen på træningen er overraskende positiv. Nanna Maries øjne arbejder rigtig godt sammen nu, hun kan se bredt og smalt og hendes læsning er blev så meget bedre. Hun læser meget hurtigere end før og ingen øjne der kniber sammen.

Så vi må sige at det har været sliddet vær og Nanna Marie har været så sej og nu, hvor hun selv kan se at det virker, gør også at lysten til at læse er blevet meget bedre.

Nanna Marie har virkelig været rigtig glad for at komme hos Anni og vi kan kun give hende vores allerbedste anbefalinger.

 

Med venlig hilsen

Nanna Marie.

Trine og Michael
9620 Aalestup