Kunden fortæller

Væk med svimmelhed

Jeg vil lige fortælle min positive oplevelse af øjentræning.

For ca. et år siden fik jeg 2 anfald af svimmelhed. De var meget voldsomme, det tog flere dage før det forsvandt, jeg var nødsaget til at melde mig syg på mit arbejde. Min egen læge mente det var en virus på balancenerven. Ved det 2. anfald af svimmelhed tog jeg til en øre – næse – halslæge, hvor jeg blev undersøgt på kryds og tværs, det var ikke en virus og der var ikke muligt at finde årsagen til svimmelheden. Speciallægen anbefalede mig at få tjekket mit syn ved en optikker, han mente min svimmelhed kunne have noget med mit syn at gøre.

Jeg valgte at gå til Anni, da jeg kendte hende fra tidligere. Jeg har en datter, der har haft stor glæde af øjentræning hos hende. Det er mange år siden, hun var en 6 -7 år skelede på det ene øje og brugte stærke briller. I dag er hun 23 år, bruger ikke briller og skeler kun når hun har fået lidt at drikke. Så kan hun ikke helt styre sine øjne. Derfor var jeg ikke selv i tvivl om, at det var Anni jeg skulle til og have hjælp. Hun lavede en grundig synsprøve, og jeg havde mine bange anelser, at jeg skulle til at lave øjnøvelser, ligesom min datter har gjort. Jeg var dog ikke i tvivl om, at ville gøre det. Det er hårdt arbejde at lave øjnøvelser, og det kræver disciplin, men det er det hele værd.

Jeg har ikke haft flere svimmelheds anfald, det var det vigtigste for mig at komme af med. En gevinst jeg ydereligere har fået er, et meget bredere syn, jeg ser meget mere.

Tidligere var jeg meget ked af at køre bil om aftenen og især hvis det regnede. Det er jeg slet ikke mere, og jeg sender Anni en taknemlig tanke, hver gang jeg køre når det er mørkt.

Venlig hilsen
V.N.