Kunden fortæller

Slut med Samsynsproblemer

Når jeg tænker tilbage, ved jeg nu, at jeg altid haft samsynsproblemer. Men jeg blev først klar over, at dette var grunden til min hovedpine, svimmelhed, koncentrationsbesvær og mine læsevanskeligheder som barn, da jeg som 24-årig gik til optiker, fordi jeg var overbevist om, at jeg skulle op i brillestyrke.

Jeg var netop påbegyndt mit 8. semester på Universitet, som bød på et praktikophold. Jeg var rigtig glad for min praktik, men et åbent kontormiljø med masser af aktivitet og larm betød, at jeg ikke fik den ro, som jeg altid havde haft brug for, når jeg skulle koncentrere mig. Jeg oplevede at min hovedpine blev markant værre, og jeg følte mig dagligt svimmel og utilpas, så jeg gik til optiker. En utrolig venlig medarbejder hos Louis Nielsen sagde til min store overraskelse, at hun godt ville kunne forsøge at sælge mig nogle briller, men at dette ikke ville hjælpe mig i det lange løb. I stedet fortalte hun mig, som den første ud af flere optikere og én øjenlæge, som jeg tidligere havde sat min lid til, at jeg led af samsynsproblemer, og at jeg ville få de bedste resultater, hvis jeg startede til synstræning ved Anni Optik.

Ingen hovedpine, svimmelhed eller koncentrationsbesvær længere

Det gjorde jeg, og i dag har jeg stort set aldrig hovedpine, min svimmelhed er forsvundet og jeg kan koncentrere mig på trods af, at jeg nu igen sidder i et åbent kontormiljø og arbejder på mit speciale. Synstræning hos Anni har endvidere givet mig en række redskaber, som jeg virkelig kan bruge i min dagligdag. Jeg føler mig mere tilstede i nuet, og når arbejdsopgaverne hober sig op, bliver jeg ikke længere slået ud af kurs. Jeg kan derforvarmt anbefale synstræning hos Anni Optik. Det har givet mig mere, end jeg nogensinde turde have håbet på.