Kunden fortæller

Dobbeltsyn, samsynsproblemer og hovedpine

Jeg er en pige på 23 år, som i nogle år har brugt briller pga. bygningsfejl. Brillerne har været taget i brug, når jeg skulle se tv eller arbejde på computer. Sommeren 2016 startede jeg på studie, og jeg oplevede hurtigt, at mine øjne var trætte. Jeg døjede med hovedpine dagligt, og til sidst var det som om, at bogstaverne hoppede op og ned når jeg læste.

Jeg kunne ikke holde ud at kigge på en skærm!

Jeg tog til optiker, da jeg tænkte jeg skulle have nye briller. Testen gik mildest talt underligt. Optikeren kunne ikke rigtig forstå; det ene øjeblik så jeg skarpt, og da jeg så blinkede med mine øjne, så stod samme bogstav sløret, trods linsen var den samme. Det var frustrerende for mig, da jeg godt kunne fornemme, at noget ikke helt hang sammen i mit syn.

Optikeren henviste mig til Anni.

Da jeg kom til Anni, fik jeg foretaget en test. Testen viste at jeg havde dobbeltsyn ved ca. 25 cm afstand, jeg havde samsynsproblematiker, og testen var ikke spor rar at udføre. Jeg fik kvalme af den, og havde stærk hovedpine dagene efter.

Jeg har nu gået ved Anni i ca 8 mdr, og er kommet hos hende hver 3-4 uge. Jeg har lavet daglige øvelser derhjemme. Det har været tidskrævende og krævet tålmodighed, men jeg opdagede, at øvelserne er nødvendige, og at de gør en kæmpe forskel.

For nyligt var jeg inde og få foretaget samme test, som da jeg startede. Mit dobbeltsyn var blevet meget bedre, samsynsproblemerne nærmest forsvundet, og vigtigst af alt; testen var peace of a cake. Jeg mærkede intet ubehag, og havde ikke den fjerneste hovedpine efterfølgende. Det var altså tydeligt, at Anni havde fundet løsningen på mine problematikker.

De symptomer jeg havde før, som hovedpine, er stærkt nedsat. Derudover hopper bogstaverne ikke længere frem og tilbage, og det var for mig det vigtigste at få orden på, da det havde konsekvenser for min læsning på studiet. Jeg er super glad for, at jeg valgte at investere i mit syn, for jeg har lært hvor stor betydning det har for mit generelle velvære, og for samspillet i hele min krop.