Kunden fortæller

Så kæreste dobbelt

Symptomer

  • Så kæreste dobbelt.
  • Sov i flere timer efter 15 minutters læsning.

Tilstand i dag

  • Kan nu læses i 4 timer uden træthed eller hovedpine.
  • Lys og vindfølsomhed væk.

Da jeg flyttede hjemmefra for første gang, havde jeg hverken TV eller internet. Derfor tænkte jeg, at der ville blive plads til, at jeg kunne læse en masse spændende tekster og bøger. – Eller det troede jeg.

Fakta var at jeg efter blot 15 minutters læsning blev så træt, at jeg måtte sove i flere timer. Hertil kom, at det læste som jeg havde kæmpet sådan for – var væk og hovedet stadig ligeså træt som før. På omtrent samme tidspunkt var jeg begyndt at se en sød pige. – Som – når hun kom fysisk tæt på mig blev dobbelt, hvilket medførte, at jeg ofte måtte trække mig væk fra hende igen. Dobbeltsyn ikke ligefrem er behageligt.

Samlet set tænkte jeg, at disse oplevelser ikke kunne være helt almindelige for en ung mand på 22 år. Derfor valgte jeg at gå ned til den lokale optiker, som kunne oplyse mig om, at den problematik jeg havde, ikke kunne rettes med briller. Hun ville gerne henvise mig til Anni Optik, som var uddannet øjentræner og derfor havde en anden indgangsvinkel til området.

Mit samsyn var dårligt – men det kunne trænes

Anni kunne efter en kort synsprøve fortælle mig, at mit samsyn var rigtig dårligt, men det sandsynligvis ville kunne trænes væk. Hvorefter jeg fik et træningsprogram udleveret. Programmet gik bl.a. ud på, at jeg skulle møde en gang om måneden for at lære nye øvelser, som efterfølgende skulle trænes hjemme.

Øvelserne var i begyndelsen meget hårde for mig at lave og de medførte ofte træthed, hovedpine og svimmelhed. Efter nogle uger opstod der imidlertid en forbedring og jeg kunne nu begynde at læse og koncentrere mig igen.

Træningen fortsatte og jeg kunne efterhånden holde til rigtigt meget, hvilket Anni også kunne fornemme, hvorfor jeg sprang nogle indledede øvelser over og fokuserede på de mere komplicerede opgaver.

Efter endt træning hos Anni, oplevede jeg en del positive side effekter. Ting som jeg tidligere havde opgivet at gøre noget ved, fx lys- og vindfølsomhed i forbindelse med kørsel på motorcykel. Endelig har træningen medført, at det i dag er muligt for mig at læse i op til 4 timer uden brug af læsebriller og udvikling af hovedpine, blot ved hjælp af Annis træning. Dette har medført at det nu er muligt for mig at læse videre fra Elektriker til Maskinmester.

Jeg er derfor meget glad for at jeg tog imod behandlingen hos Anni. Annis samlede ekspertise i dag er en medvirkende årsag til at jeg er kommet videre med mine drømme for fremtiden.