Kunden fortæller

Inspirerende synstræning

Gevinst:
Læsehastighed forøget,
Bedre overblik,
Større bevidsthed om synet
Større selvtillid.

Sidegevinst:
Mors yogaundervisning er videreudviklet til børn og voksne.

 

Synstræningsforløb

Vi startede i forløb med synstræning, da Anne lige var fyldt 12, ganske kort tid efter skolestart. Vi er en familie, som i flere generationer tilbage bruger briller. Da vores datter fik konstateret nedsat syn, ville vi prøve alle muligheder, inden vi overgav os til brillerne.

Det er blevet et langt og udbytterigt forløb. Selvom vi nu har overgivet os til briller/kontaktlinser, så er Annes syn væsentligt forbedret, læsehastigheden er sat op (hvilket betyder noget, da Anne læser mange bøger!). Men også evnen til at orientere sig i et rum/landskab og få overblik, bliver stærkere for hver dag. Selv bygningsfejlen er vist blevet væk.

Forløbet har også haft indflydelse på selvtilliden, og Anni har gentagne gange nævnt for Anne, at hun er meget ressourcestærk. Det er altid dejligt at få bekræftet dette af fagfolk, for som mor er man nok lidt forudindtaget.

Som mor, hvor jeg bare var med på sidelinjen til datterens synstræning, men som af erhverv underviser i yoga, har øvelserne til synstræning haft den finurlige effekt, at jeg er begyndt at
tænke bredere i min undervisning. Selvom jeg altid har tænkt synet ind som en vigtig del af undervisningen, så er jeg i dag mere opmærksom på også at inddrage både øjnene og reflekserne som en del af en varieret yogatime. Både til børneyoga, men i høj grad også i voksenundervisningen.

Vi har begge opnået en langt større bevidsthed om synet og dets indflydelse, så det, der startede som en indsats for Anne er endt med en væsentlig inspiration til at tænke bredere i mange
aspekter.

Kærlig hilsen Anne og Anette