Kunden fortæller

Ondt i øjnene og dårlig koncentration

Jeg kom til Danmark fra Thailand for snart 5 år siden. Jeg havde øjenproblemer. For godt styk tid siden kunne jeg overhovedet ikke læse, hvis jeg ikke bruger briller. Nogle gange er jeg også nødt til at spørge min lærer, om jeg må låne hendes briller. Jeg havde også ondt i mine øjne bare ved i 2 min at sidde med min mobil. Og så var jeg til læge og optiker, og så sendte de mig over til Anni Optik.

Jeg var der ca. 10 gange, og de første 3 gange kunne jeg godt mærke at mine øjne de har fået det bedre. Det var virkelig dejligt og ikke bruge læsebriller. Anni hun hjulpet mig med min koncentration og får luften helt ind i maven, og selvfølgelig også min øjne. Efter alle det 10 gange jeg har været der, så kan jeg rigtig godt mærke, at mine øjne har det meget bedre. Selv om min familie synes, at det var lidt dyrt og tage der til.

Men det har hjulpet rigtig meget. Når jeg er over ved hende og det er 1 gang hver 14 dag.

Når jeg har været der, skal jeg vise det ting, som jeg skal lave, når jeg er hjemme. Det er noget alle kan være med i. Min far han har også øjenproblemer, så han gør os de ting jeg skal gør, det er meget hyggeligt og gør noget sammen med sin familie, når vi ikke har så meget tid til hinanden i forvejen. Anni hjælper mig rigtig meget med det hele. Hun er rigtig sød og jeg er rigtig glad for jeg har taget over til hende og fået hjælp af hende med mine øjne.