Kunden fortæller

Migrænelignende hovedpine

Da jeg først opsøgte Anni var det på henvisning fra en optiker, der mente, at jeg måske havde samsynsfejl og som tænkte, at hun måske kunne hjælpe. Jeg havde kraftige migrænelignende hovedpiner flere gange om ugen, hvilket var meget invaliderende. Det eneste jeg kunne foretage mig under disse anfald var at ligge i min seng i fuldkomment mørke. Når jeg ikke havde disse anfald havde jeg ”bare” almindelig hovedpine – dagligt.

Fordi det stod så skidt til må jeg indrømme, at jeg var skeptisk, da jeg startede med træningen hos Anni. Jeg kunne ikke helt lade være med at tænke hvordan det kunne hjælpe på mine anfald. At jeg for eksempel kørte en pind omkring mine øjne eller fulgte en bold i cirkler over mine øjne. Men efter et stykke tid begyndte jeg at mærke forskel. Anfaldende kom ikke så ofte, og når de endelig kom, var de ikke lige så slemme som de var inden jeg startede hos Anni. Som tiden er gået med øvelserne og tjek hos Anni er jeg nu helt sluppet for anfald. Og har kun hovedpine en til to gange måneden, hvilket er et massivt fremskridt fra før. Især fordi jeg nu har fået øvelser, der kan afhjælpe hovedpinen, når den en sjælden gang kommer.

Selvom træningen kræver, at man er dedikeret og får lavet sin øvelser hver dag, så har jeg kun positive ting at sige om oplevelsen. Jeg kan kun give Anni min bedste anbefaling. Jeg vil stærkt råde alle, der lider af hovedpiner eller andet til at opsøge Anni og høre om hun kan hjælpe. Hun har hjulpet mig i en grad jeg ikke troede var muligt, og jeg håber, at mange flere får øjnene op for synstræning.