Kunden fortæller

Hjernerystelse

Efter at have fået konstateret en langvarig hjernerystelse (post commotio syndrom) oplevede jeg at mit syn blev svagere. Jeg fik ømme øjne, oplevede en stigende grad af lysoverfølsomhed og et forvrænget syn. Derudover døjede jeg med hovedpine og kvalme. Dette resulterede i at jeg kunne tilbringe 5-10 min. ad gangen foran en bog eller en skærm, før jeg måtte opgive. Jeg fik tjekket mit syn hos flere optikere, som ikke kunne finde nogle problemer.

Til sidst valgte jeg at få tjekket mit syn hos Anni Optik. Synstjekket hos Anni er væsentlig mere grundigt end hos den almene optiker. Det viste sig at mit samsyn (koordinationen mellem øjnene) var svag. Noget som forekommer hos de fleste hjernerystelsesramte.

Anni gav mig de rette redskaber til at træne mine øjne, og jeg oplevede gradvist at min smertetærskel blev øget. De 5-10 minutters skærmtid blev til 10-15 minutter og senere til 20-30 minutter. I dag har jeg ikke længere problemer med at læse eller at sidde ved skærmen. Desuden er min hovedpine og kvalme forsvundet. Jeg har været overordentlig tilfreds med min synstræning hos Anni, og kan varmt anbefale et synstræningsforløb for andre hjernerystelsesramte.