Kunden fortæller

Migræne og hovedpine minimeret

Sluppet af med briller og linser.

Da jeg startede hos Anni, var jeg noget skeptisk. jeg var 34 år, led næsten dagligt af hovedpine, og ugentligt af migræne. Jeg brugte linser hver dag og briller så snart jeg tog dem ud om aftenen. Jeg fik af vide, at jeg havde et syn der ca. svarede til jeg var 65 år. Jeg blev meget ked af det. At man kunne træne sine muskler i øjnene, havde jeg aldrig hørt og at det skulle kunne hjælpe på min hovedpine og måske også migræne, var utænkeligt. Men Anni var sød og jeg synes ikke jeg havde noget at miste.

Under min første træning, havde jeg min mand med, så han kunne se øvelserne og hjælpe mig derhjemme.
Det var brutalt. jeg måtte have pauser hele tiden og var knokkeltræt da jeg kom hjem. efterfølgende måtte jeg hvile efter hver øvelse og fik ofte ondt i hovedet af dem. De første gange jeg havde migræne efter min træningsstart ved det meget voldsomt og med opkast. Anni havde fortalt mig, at det formentlig ville blive sådan, at det skulle være skidt, før det blev godt, så jeg fortsatte min træning og holdt pauser når det var påkrævet.

Det gik bedre og bedre

Og ret hurtigt faktisk. Pludselig kune jeg køre bil uden solbriller. Jeg kunne gå i gågaden uden at blive stresset af alle de indrtryk der før ville havde slået mig omkuld. Jeg kunne lave øvelser uden pause. De øvelser jeg før kunne klare tre omgange, klarede jeg let med 10 omgange. Jeg kunne lave flere øvelser hver dag, så da Anni sagde, at jeg måtte holde sommerferie fra øvelserne, tænkte jeg;” Nej! det vil jeg ikke!” med sådan en vild udvikling fik jeg mere og mere lyst til at lave de sjove og til tider skøre øvelser.

Anni sagde til mig, at jeg skulle prøve at tage mine linser ud. Det gjorde jeg. Først en halv dag, hvor jeg havde briller med som “krykke” så en hel dag med pause med briller på indimellem og tredje dag, glemte jeg at tage linser i igen og glemte også brillerne, for nu så jeg fantastisk uden.

Jeg er lærer og skifter derfor imellem at kigge op og ned mange gange på en dag. Jeg sidder ved computer og jeg læser – meget! Jeg er gået fra at “være tvnget” til at høre lydbog om aftenen, for at undgå hovedpine til nu at læse en time før sengetid.

Min hovedpine er næsten væk og migrænen er minimal og sjælden.

Jeg bruger ikke linser, ikke briller

Og til sidste synstest, så jeg bedre uden linser, end jeg gjorde ved min første synstest med linser! Fantastisk!

Live is good. Jeg kan anbefale det til alle der har hovedpine eller bare er træt af linser.

Jeg stopper aldrig med mine øvelser. De har givet mig en kæmpe frihed og en voldsom energi. mine muskler i øjnene er blevet til vaskebrædt :-)

 

Venligst Jane