Kunden fortæller

Bogstaver faldt sammen og byttede plads

Historien om Mikkel fra fjerde klasse.

Jeg havde svært ved at læse hurtigt og højt på klassen. I skolen havde jeg har gået hos en læsevejleder men det hjalp ikke rigtigt. Jeg blev testet for at være ordblind, men det var jeg ikke. Jeg havde også problemer med at se bogstaverne og tallene. Bokstaverne faldt sammen og somme tider så jeg bokstaver, der ikke var der eller også kunne de bytte plads.

Jeg havde også problemer med hovedpine næsten hver dag, og var meget træt når jeg kom hjem fra skole. Jeg var tit umotiveret og for træt til at læse lektier når jeg kom hjem, hvilket skabte store udfordringer når der skulle laves/ læses lektier.

Min mor fortalte mig om Anni og vi tog derud i håb om at tingene blev bedre.

Først fik jeg en synstest og senere daglige øvelser. Nogle dage var det hårdt med svære øvelser og andre dage var det lettere.

Der var også sjove øvelser fx den med bogstaverne hvor man skal lave en øvelse samtidig, og øvelser hvor man skulle samle to dyr til et dyr.

Jeg har nu afsluttet mit forløb hos Anni efter 8 lektioner. Min hovedpine er faktisk helt forsvundet og jeg ser bokstaverne og tallene mere tydeligt og lettere end før. Jeg bruger ikke så mange kræfter på at sætte bokstaverne sammen for at danne et ord, hvilket har betydet at min læsehastighed og genkendelsen af ord er blevet bedre.

I juleferien læste jeg for første gang en hel bog uden at opgive inden jeg var færdig. ( Endda på det lix niveau som skolen anbefaler for en i fjerde klasse )

I efteråret startede jeg med at gå til skydning og på grund af mit syn er blevet trænet kan jeg meget bedre fokusere og skyde godt. Samtidig har det haft en god effekt at blive opmærksom på at trække vejret helt ned i maven og have rummet udenom med.

Jeg har været rigtig glad for at gå hos Anni. Hun er sød, ærlig og meget tålmodig.

Mor og far har efterfølgende talt med skolen om forløbet før og efter, og de har fortalt mig, at jeg har udviklet mig og fået et højere fagligt niveau og er blevet en mere glad og selvstændig dreng.

Anni er mega sej! – Tak for hjælpen.

Knus fra Mikkel.