Kunden fortæller


Glad for at læse

Jeg er en pige på 15 år

Mit problem startede med, at når jeg læste eller sad med en opgave, flød ordene væk eller blev utydelige. Jeg kan ikke helt sige hvornår det begyndte, men jeg lagde først mærke til det da jeg kom i 6 klasse, men dengang tænkte jeg ikke så meget over, at det var mine øjne eller om det bare var fordi jeg var lidt træt.

Men da jeg kom i 8 klasse blev det være. Jeg tog til Sundhedsplejersken, som så sendte mig til en optikker. Så da jeg kom ned til optikeren, sagde han, at der ikke var noget galt med styrken i mine øjne, men at mine øjenmuskler ikke var som de skulle være. Så han sendte mig videre til Anni. Han sagde, at hun kunne hjælpe mig med mit problem.

Da jeg kom ud til Anni fik jeg tjekket mine øjne igen, hun konstaterede at mine øjne havde problemer med at arbejde sammen. Så jeg startede med det samme til øjentræning. Som jeg så gik til hver 3. uge. Jeg blev overrasket over de øvelser, som jeg fik, kunne få mine øjne til at arbejde bedre sammen. Jeg troede først det var noget med, at der skulle tages tid når jeg læste en række med tal eller bogstaver, men det var noget helt andet, det var mere lege øvelser jeg skulle igennem. Jeg fik også nogle refleksøvelser.

Efter forløbet hos Anni fik jeg mit syn tjekket igen og der var sket en stor forandring. Anni anbefalede dog at jeg fik læsebriller så mine øjne ikke bliver så overanstrengte når jeg læser.

Jeg synes selv det var en god idé med brillerne, for jeg kan mærke, at jeg er blevet mere sikker på det jeg sidder med, og jeg bliver ikke træt i øjnene.

Det bedste ved synstræningen er, at jeg er blevet MEGET glad for at læse. Nu læser jeg hurtigere og bogstaverne flyder ikke længere ud for mig. Jeg er også blevet hurtigere til at lave mine lektier end før.

Tak Anni