Kunden fortæller

Pigen med de blå knæ

Der var engang en pige, der altid havde blå knæ. Hun elskede at cykle, men kun alene. Pigen elskede at høre eventyr, men ville helst ikke læse selv. Og pigen syntes ikke, at hun var god til at spille bold.

En dag foreslog hendes mor, at de kunne besøge Anni. En rar dame i Aalborg, som kunne noget med øjne. Anni undersøgte pigens øjne og fandt hurtigt ud af, at pigen havde problemer med sit samsyn. Anni lavede en plan, så pigen skulle træne hver dag. Pigen syntes, at det var meget svært, men efter lidt tid syntes hun, at det var sjovt at lave de øvelser hun fik for. Henne hos Anni lavede
hun også øvelser – de var mere sjove end derhjemme.

 

Hun var stort set holdt op med at falde over sin storetå

Der gik ikke mange uger, før pigen pludseligt en dag begyndte at læse en gigantisk bog og den var så spændende og det gik så nemt, at pigen ikke ville lægge bogen fra sig igen.
Sommeren gik og pludseligt en dag bemærkede pigen, at hun ikke længere havde blå knæ – hun var stort set holdt op med at falde over sin storetå.
Da efteråret kom skulle klassen på cykletur – pigen var meget nervøs. Men turen gik fantastisk – hun overhalede mange, cyklede på græsset og faldt slet ikke.

Nu går pigen i 3. klasse. Det har været et svært forår. Pigen synes, at hun er mega god til at spille bold, men de andre har ikke opdaget det endnu. De er jo ikke vant til at pigen sådan kan gribe og
ramme med bolden.

Pigen laver stadig lidt øvelser hver dag, men det gør ikke noget for det er slut til jul.

Vi vil gerne takke Anni, fordi at Marie har det meget bedre nu. Hun smiler, har ingen blå knæ og har meget mere selvtillid.

Mange tusind tak fra Marie og hendes familie
15/4-2014