Kunden fortæller


Hvad Anders 11 år fik ud af synstræningen

Mit liv med synstræning

At gå til synstræning har været en enorm oplevelse for mig det har været lidt sjovt og udfordrende men Anni er en rigtig prof til det der med øjnene og det er noget der har virket rigtig meget på mig jeg har døjet meget med at skifte linje når jeg læste og jeg blev nemt forstyrret og jeg så meget dobbelt men det er fortid nu for ellers ville jeg ikke sidde her og skrive nå men der er ikke så meget at sige det er fantastisk det Anni kan og det er bare så fedt at kunne se igen og hun er super sød når det er udfordrende og det er meget inspirerende så hvis i læser det her og har problemer med øjnene så henvend jer ved Anni HUN ER DEN BEDSTE.

Lavet af ANDERS Mølholt Jensen
+

Hvad Anders 11 år fik ud af synstræning.

Anders begyndte at gå til synstræning, fordi han blandt andet havde problemer med, at han så dobbelt. Han havde svært ved at skifte linie, når han læste, og han blev hurtigt træt og ukoncentreret. Anders var i det hele taget ked af at læse. Anders havde også ofte migræne.

Anders havde haft lidt svært ved at lære at læse, skrive og stave. Lærerne mente, at han var dårlig til at se, dette fik vi undersøgt hos en øjenlæge, som sagde, at det var han ikke, men at hans øjne muligvis ikke samarbejdede.

Efter at vi både hos øjenlæge og egen optiker fik oplyst, at dette muligvis kunne afhjælpes med synstræning, blev vi enige om at prøve.

Anders har været rigtig glad for synstræningen

Det har vi ikke fortrudt. Anders, der er 11 år og går i 5. klasse, har været rigtig glad for synstræningen. Det har været hårdt arbejde, og der har da også været dage, hvor det var svært at finde motivationen, men det er klart vores opfattelse, at Anders kunne mærke, at det hjalp ham, for selv på de trælse dage insisterede han alligevel på at gennemføre træningen. Anders var glad for at komme ud til Anni for at få nye øvelser, for så var det lidt spændende igen.

Det vi oplever, at Anders har fået ud af træningen er, at han er blevet meget gladere for at læse. Han låner blandt andet bøger på biblioteket nu, og får dem læst. Han kan koncentrere sig om at læse i længere tid. Vi kan høre, når han læser højt, at det er lettere for ham at skifte linie. Han giver selv udtryk for, at han ikke ser dobbelt mere. Vi synes også, at Anders har lidt færre migræneanfald, og dem han har er ikke så voldsomme.

Vi synes, det har været et godt forløb, og at det har været anstrengelserne værd.

Anders endte med at få en læsebrille, dem er han også rigtig glad for, og han bruger dem meget.

Mariann Mølholt Jensen, Anders’ mor.