Kunden fortæller

Hovedpine er væk og læsehastighed er optimeret

Frederik Thomsen har gået til øjentræning for at få forbedret samsyn samt at han ofte døjede med hoved pine. Frederik har udover træningen også fået læsebriller. Frederik har oplevet store forbedringer både hvad angår synet på begge øjne samt enkeltvis. Som forældre har jeg været med til alle konsultationer, det har været både spændende og hyggeligt at komme hos Anni Optik. Vi har gennem hele forløbet fået hjemmeøvelser og evaluering af fremgangen. I takt med forbedringerne er kommet, har Frederik fået nye øvelser. Det har både været spænende, anstrengende og lærerigt at være med på ”sidelinjen” som forældre.

Frederik synes til tider at det var hårdt, men også at det var spændende. Frederik har været meget motiveret til at lave øvelserne 5-7 minutter hver dag.

Frederik har gennem lang tid ikke længere haft problemer med hovedpine som ofte plagede ham. Frederik var også før forløbet en habil læser, men det virker som om, at læsehastigheden er blevet yderligere optimeret og flere andre områder, hvor samsyn spiller ind virker umiddelbart mere enkelt for Frederik at gå til.

Hilsen
Henrik Thomsen