Kunden fortæller

Hovedpine kvalme og ondt i øjnene

Tilbage i 2008 blev jeg anbefalet af min optiker at opsøge Anni Optik i Aalborg, da jeg havde konvergensproblemer. Inden synstræningen påbegyndte vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle forvente – men jeg havde en forhåbning om, mit syn ville blive bedre og jeg forhåbentligt ville slippe af med hovedpine og anspændte øjne. Mit syn blev forbedret igennem træningssessionerne og jeg følte bestemt at timerne var brugt godt på at forbedre mit syn.

kvalme, hovedpine og ondt i øjnene

I foråret 2013 opsøgte jeg endnu engang Anni, eftersom mit syn var blevet meget forringet – og denne gang føltes mit syn dårligere end før første træningsforløb hos Anni. Denne gang døjede jeg med kvalme, hovedpine og jeg havde decideret ondt i øjnene og var af og til nødsaget til at lukke dem, eftersom jeg ikke kunne holde ud at se. Igennem mit andet forløb hos Anni oplevede jeg hurtigt en forbedring af spændingerne i øjnene og jeg slap af med hovedpine og kvalme. Nogle af øvelserne kunne jeg huske fra mit første forløb, men denne gang følte jeg, jeg havde flere aha-oplevelser og mit syn blev endnu bedre end før.

kroppens indvirkning på synet

Øvelsernes mangfoldighed og Annis store viden, meget sympatiske og tålmodige væremåde har hjulpet mig til at lære mere omkring øjnenes virke samt hele kroppens indvirkning på synet, men hun har ydermere givet mig troen på at mit syn endnu engang ville blive forbedret. Til trods for jeg indimellem har været skeptisk overfor øvelserne og hvorvidt det kunne have en positiv effekt, må jeg ærligt indrømme, jeg er dybt taknemmelig for, hvad Anni har gjort for mig og hjulpet mig til at få det bedre i min hverdag – både når jeg læser/studerer, arbejder og generelt oplever hverdagen. Anni optik kan i hvert fald varmt anbefales!