Kunden fortæller

Problemer med samsyn/sløret syn

Jeg har problemer med mit samsyn og blev af min optiker henvist til Anni-optik i Ålborg. Det var den eneste, han vidste evt. kunne hjælpe med optræning af muskler i øjet. Øjenlægen havde ingen
bud.

Jeg havde mit første besøg hos Anni 23/11 2012 og har været i et forløb nu på 6mdr. med i alt 8 besøg. Efter de første 3-4 gange blev jeg lidt utålmodig og tænkte, at nu måtte der snart vise sig en eller anden form for bedring, og jeg tænkte, om det nu var det hele værd både rent resultatmæssigt, tidsmæssigt og økonomisk at køre helt fra Skagen og til Ålborg for dette.

Jeg tog nu en lille, god snak med Anni og fik tingene sat på plads.

Jeg må sige, at jeg har følt mig i rigtig gode hænder både rent professionelt og rent menneskeligt. Anni ved virkelig, hvad hun har med at gøre og har evnen til at vække tillid. Det med tilliden var for mig nødvendigt for at fortsætte i forløbet. Det er jo meget uhåndgribeligt alt det med øjet, når man ikke har forstand på det.

Jeg kan nu se resultatet af forløbet, idet jeg har opnået at kunne få samsyn, og jeg har redskaberne til fortsat at kunne styrke min svaghed. Tak Anni.

Jeg mangler en sidste synsprøve og glæder mig til nye briller.

Jeg giver de bedste anbefalinger til Anni/optik. Held og lykke.

Venlig hilsen Inge Marie Brandhof.