Kunden fortæller

Hovedpine og på grænsen til at være ordblind

Alexander har nu gået hos Anni i ca. et år. Vi er dybt taknemmelige, for vi har virkelig været vidne til et mindre “mirakel”. Da Alexander startede (går nu i 8. klasse), var vi noget bekymret for
hans fremdige danskeksamener og karakter. Dansk var utrolig svært for ham. Der blev arbejdet rigtigt meget med samsynet og der har været gang i daglige ihærdige øvelser, udover de besøg vi har haft hos Anni. Resultat er fantastisk. Han har i løbet af det sidste halve år brilleret både dansklærer og os forældre.

Nu får han flotte diktater, karakter, læseprøver og skriftlige opgaver, løses nu på meget flot niveau. Alexander har også fået et meget større overskud i hverdagen.

Måtte blive hjemme fra skole

Før havde han stærk hovedpine, så snart han skulle læse flere sider i en bog og til sidst var det dagligt, ikke mindst når man går i 8. klasse og der kræves mere læsning. Flere dage måtte han blive hjemme fra skole, og det er ikke normalt for ham, da han er meget pligtopfyldende. Hovedpinen er fuldstændig væk nu…

Vi fik også taget en ordblindtest, hvor han var lige på grænsen. Siden er den lavet igen og her er han langt fra at være ordblind.

Helt i top i mange fag

Alexander er meget lettet selv, da han så gerne vil videre i uddannelsessystemet, og nu får at vide, at de slet ikke er bekymret, men giver ham de varmeste anbefalinger. I mange fag er han nået helt i top, så det har været enormt positivt. Alexander har dog også øvet sammen med os forældre dagligt, og det har også været vigtigt, for at vi kunne nå hertil. Når vi har været hos Anni, har hun været meget dygtig og professionel, og enorm dygtig til at gå ind og hjælpe, netop hvor der er behov. Hun er meget grundig og vi kan høre og se, at hun har styr på det hun laver.

TAK… Anni også for jeres måde at være på overfor os. Det sætter vi stor pris på og vil anbefale jer til alle, vi hører har brug herfor.

Ligeså vil jeg, i mit virke som folkeskolelærer anbefale, at der sættes meget mere ind på det, også når man har mistanke om ordblindhed.

Mvh
Hans Peter og Lone Laugesen
Brønderslev