Kunden fortæller

Elises eventyr – glad for skolen

29/5/12

Jeg er en pige på 9 år som går i 3 klasse. Hver dag jeg kommer hjemfra skole har jeg for det meste hovedpine.

Når jeg kører en tur med mine forældre og søskende i vores bil, bliver jeg for det meste køresyg. Efter jeg havde døjet med det i et halvt års tid, og havde opsøgt adskillige læger m.m. som ikke kunne hjælpemig. Tog jeg til en Øjenlæge i Hobro, som fortog en synsprøve af mine øjne. De sagde med det samme at jeg skulle bruge briller, og at jeg skulle komme igen om 3 måneder til en ny synsprøve.

Mine forældre var ikke tilfredse med deres svar i Hobro, og tog samme dag til syn optik i Aalborg.

I Aalborg foretog de en ny synsprøve. Deres svar var at de ikke kunne hjælpe mig, men at jeg med sikkerhed ikke skulle bruge briller, mine øjne skulle bare trænes op. Jeg skulle tage op til Anni optik på Vesterbro.

Min mor og jeg tog straks op til Anni optik for at bestille en tid til mig.

Ugen efter startede jeg hos Anni.

Mit forløb hos Anni

Det begyndte med at Anni tog en synsprøve af mig. Og hun fremlagde en plan for mig med hjemmeøvelser hver dag i mindst 30 min osv.

Ude hos Anni lavede jeg også forskellige øjenøvelser. Det var sjovt at udføre disse øvelser og jeg følte gang på gang at der skete fremskridt. Det bedste af det hele var, at jeg ikke havde haft en eneste dag med hoved pine efter at jeg var startede med øvelserne.

Det skulle blive en “succes ” det var jeg sikker på. Mine dage i skolen var begyndt at gå rigtigt godt, jeg var begyndt at kunne se noget mere på tavlen i større omfang. jeg var også begyndt at læse hurtigere, end jeg plejer. jeg koncentrere mig også bedre. Så det var virkeligt sket et stort fremskridt i mit liv.

I dag er jeg så blevet 10 år, går i 4 klasse. Og efter som mine lektier bliver mere og mere krævende, er jeg kun glad for at jeg kom ud til Anni. jeg kan læse bøger for mine søskende i bilen, når jeg kører med mine forældre og andre. Ikke det mindste køresyge mere …

Jeg var ikke i tvivl om at Anni kunne hjælpe mig. Jeg kan kun anbefale hende til andre som måske har noget af samme problem som mit. Til at få en bedre hverdag!
MVH
Elise Skoven