Kunden fortæller

Bedre til at læse

Tak Anni for jeg har nået mit mål ved at være inde ved dig. før kunne det tage mig en hel time at læse det der var let, men nu går det meget hurtigere efter af have været inde ved dig. Jeg er blevet så selvsikker med det hele nu. Hilsen en glad dreng.

Min søn har haft problemer hele hans skolegang, og lærerne har forsøgt forskellige ting for at hjælpe ham. Men så var der en der fortalte os om Anni optik, så vi kontaktede Anni. Det er vi glade for i dag. Vi opsøgte Anni i slutningen af 6. klasse og fik testet min søns syn. Han fik briller og fik at vide at der skulle arbejdes på hans samsyn. Så vi startede til synstræning. Mit mål for min søn var at han skulle føle sig mere selvsikker når han læser. Træningen begyndte, det var til tider hårdt, men vi kunne se resultater. Hans hurtighed i læsning skred fremad.

Nu et halvt år efter vi begyndte, er han blevet en meget mere glad dreng, meget mere sikker på læsningen og det hjælper ham også i engelsk. Vi er meget glade for at der er sket så stor en forandring. Det gør virkelig en forskel.

Tusind tak.

Hilsen en glad drengs mor.