Kunden fortæller

En beretning om hovedpine

Først vil jeg starte med at rette en STOR tak til Anni både fra mig selv og mine forældre.

Alle de ting og undersøgelser jeg har været igennem tegner nu til at være slut. Jeg og min familie har fået et helt andet liv – uden spekulationer om hovedpine og fravær fra skolen.

Jeg vil her fortælle lidt om mit liv, før jeg startede ude ved Anni. Jeg er en helt normal dreng på 16 år, der uden problemer kunne følge med i skolen.

Hovedpine og opkast

Men midt i 5. klasse begyndte jeg at have store problemer med hovedpine og opkast. Mange gange måtte jeg blive hjemme fra skole i nogle dage – nogle gange 1 helt uge. Da det blev ved helt til slutningen af 5. klasse også, blev min mor meget mistroisk og troede, at jeg bare sagde, at jeg havde ondt i hovedet osv. Så hun mente, at det bare var ”pjat” og sagde, at jeg skulle gå i skole på grund af det store fravær. Mange gange nåede jeg ikke hele vejen til skole før jeg kastede op på stien på vej til skole.

En dag, mens jeg gik i 8. klasse, var jeg igen blevet syg igen. Jeg var blevet sendt i skole som normalt, denne gang nåede jeg hele vejen hen til skolen. Men det resulterede i, at jeg midt i en kristendomstime kastede op inde i klasseværelset. Det var utroligt pinligt, men samtidig var jeg sur på min mor over, at det var gang NR. 1 MILLION, hvor jeg blev sendt syg i skole, og denne gang kastede jeg op ud over mine klassekammerater midt i en time. På en måde ville jeg hellere, at det var sket på vejen til skole. Men nu skete det jo i skolen, og så var det det.

Jeg fik bare diagnosen ”migræne”

Efter det har vi jagtet mange måder, hvor jeg kunne komme af med den irriterende hovedpine. Jeg har gået til kiropraktor. Det har virket lidt, og slået en del af hovedpinen ned. Jeg har været til børnelæge, uden at de kunne give mig et svar. Jeg fik bare diagnosen ”migræne” og fik at vide, at jeg kunne få nogle piller, jeg kunne tage, når hovedpinen begyndte at komme.

Det virkede også 1. gang, og ja tænkte jeg – endelig noget som virkede. Men næste gang jeg fik det, virkede pillerne overhovedet ikke. Så var alt jo bare irriterende igen. Og når alt er irriterende, lukker man sig også mere inde, for man kunne jo ikke lave aftaler om at mødes med sine venner om aftenen eller nogle dage frem eller aftale, at skulle sove sammen og se film hele natten, for man vidste jo aldrig, om man ville få hovedpine, og det ville være meget pinligt at få hovedpine ovre ved en af sine venner og som at vende en hånd kunne jeg få hovedpine og kaste op. Så jeg turde ikke at aftale noget med vennerne.

Mirakelkuren

Så blev vi endelig foreslået mirakelkuren. Min faster er optiker, og jeg var jeg nede hos hende for at få taget en synsprøve. Jeg skulle have tjekket, om jeg var dårlig til at se, eller om det var fordi, jeg brugte for meget af min energi på at ”se”. Det viste sig, at den muskel man bruger til at skille skarpt med kun virkede med ca. 50%, eller som en 65-årigs syn. Så vi blev anbefalet at tage ud at tale med Anni.

Nu er vi helt fremme i 9. klasse og 4 måneder før, at jeg skulle op til eksamen, og min mor var endnu mere panisk over alt mit fravær på grund af hovedpinen, og fordi der stadig ikke var nok bedring, og det var ikke god med alt det fravær, når jeg efter 9. klasse skulle i gang med en videregående uddannelse.

Øjentræning hos Anni

Vi så tog ud og talte med Anni, og hun anbefalede, at jeg skulle begyndte på øjentræning sammen med hende med det samme.

Jeg fik en masse øvelser af Anni og var til træning hver 14. dag hos Anni, og det krævede også hård træning hver dag hjemme – min mor stod med pisken. Efter nogen tid begyndte jeg virkelig at tro på, at de øvelser og de ting som Anni fortalte ville hjælpe mig. Og efter den tid behøvede min mor ikke at minde mig om træningen. Det blev en naturlig del af vores hverdag. For ENDELIG var der noget, som hjalp mig efter så mange år.

Faktisk efter 2. gang træning kunne jeg mærke forandringer. Jeg kunne mærke forandringer fra gang til gang, når jeg var til træning hos Anni, men kunne ikke sætte ord på, hvad det var der skete, men de øvelser Anni gav mig virkede.

Efter jeg startede ude ved Anni, og det er ved at være 9 måneder siden, har jeg kun haft hovedpine 1-2 gange, men det har ikke været mere end hvad 2 almindelige hovedpinepiller har kunnet slå ned og dermed ingen fravær.

Så jeg kan varmt anbefale Anni, og så det er bare om at hænge i med træningen og lytte til de ting hun siger og gode råd hun giver – også forældrene.

Her efter sommerferien er jeg startet på gymnasiet, og jeg har stadig ikke haft fravær, selv efter at jeg er stoppet ude ved Anni.

Så alt i alt er mine oplevelser med Anni helt SUPER!!! TUSIND TAK.