Dansk design briller forhandles også hos Anni Optik i Aalborg

Hos Anni Optik i Aalborg lægger vi vægt på briller i høj kvalitet og med et gennemført design. Af den grund er det da også kun naturligt, at vi forhandler et lækkert udvalg af forskellige briller med dansk design. Dansk design er nemlig kendetegnet ved kvalitet og gennemførte looks, hvilket bestemt er noget, vi gerne vil forhandle.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

Briller til enhver smag hos Anni Optik

Vi elsker et bredt udvalg af briller, og derfor forhandler vi naturligvis også briller i dansk design. Vi oplever, at denne type af briller i stigende grad er efterspurgte, hvilket vi selvfølgelig lytter til ved at sørge for at have et godt udvalg. Vi forstår jer nemlig godt: Dansk design kan bare noget særligt.

Mens nogle specifikt går efter briller af dansk design, støder andre på dem ved en tilfældighed. Begge dele er dog fuldt forståelige grundet det gennemførte look, der ofte præger briller af denne type. Hvad end du specifikt går efter dansk design, eller du tilfældigt støder på briller af denne type, er vi sikre på, at du vil blive glad for dem. Dansk design kan nemlig i høj grad noget særligt.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

Kig forbi og find kvalitet med dansk design briller

Du kan til hver en tid kigge forbi os i Aalborg, hvor vi forhandler flotte briller i dansk design. Vi viser gerne vores udvalg frem for dig, så du kan prøve de forskellige stile og typer af briller af.

Dansk design har ry for at være synonym med kvalitet og for i særlig grad at være gennemført i deres udseende. Vi synes dog, du med fordel kan komme forbi og selv få syn for sagen. Så står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig undervejs i processen.