Selvsikker pige uden hovedpine

Patricia er blevet en glad og selvsikker unge pige – Helt uden hovedpine.

Fakta

Fra tidlig alder har Patricia haft hovedpine med efterfølgende opkast, køresyge og ingen mulighed for trampolin spring.
Fra 2008 til 2010 øget svimmelhed, flimmer for typisk det ene øje og kvalme og opkast. Svært ved at koncentrer sig i længere tid. Hun måtte gå hjem fra skole eller udeblive fra en sjov oplevelse med vennerne, ugentligt!
Vi forsøgte ved ørelæge, øjenlæge, tandlæge og flere gange øjenlæge og selvfølgelig egen læge, som stillede diagnosen, børnemigræne. Det ville familien Overgaard Larsen imidlertid ikke acceptere og moster Heidi havde heldigvis hørt om Annie’s metoder og vi bestilte tid i foråret 2010. Vi gik i gang med øvelser i sommerferien 2010 – og hele efteråret over julen gik vi til træning, og med Patrica’s fine trænings iver fik hun rigtig gode resultater hurtigt og blev ”bidt” af det og øvede næææææsten hver dag – som man jo også skal! (svært og lidt bøvlet – men det hele værd!).

Resultat

  • Ingen hovedpine (selvom Annie ikke kunne love den blev helt væk) fra 1. Øve dag!
  • Bedre karakter i skolen og lærerne kunne se en forskel
  • Selvtilliden er væsentligt steget – og nu kan Patricia ALT

Konklusion

Alle burde have en lille indsigt i hvad øjentræning er – så havde vi det alle meget bedre.

Bevis

Patricia har lavet fine invitationer med perler og sager til sin egen konfirmation. Dette meget kreative ”pille arbejde” havde ikke været muligt før Annie’s øvelser.

– Mor & Far, 2011

Tak til Annie for et meget bedre Syn!

Jeg har haft mange dårlige tider med hovedpine og skulle jeg opleve noget spændende, fx Juleaften, en koncertaften eller andet, som jeg meget gerne ville – fik jeg ALTID hovedpine og blev dårlig – Øv!
Tit måtte jeg også gå hjem fra skole, på grund af hovedpine og synsforstyrrelse (Tit i de bedste timer).

Siden den gode træning hos Annie, har jeg ikke haft det der ligner hovedpine. I starten er man er lidt træt af alle de øvelser, som man SKAL lave hver dag – men når man først mærker det gode resultat, er det bare fedt – og man arbejder flittigt videre – og man er mega glad når Mor & Far hjælper.

Øjenøvelserne og balance træningen har helt klart gjort en forskel, ikke kun på mit syn men også på mit liv.

Jeg vil helt klart anbefale alle børn og unge at få trænet deres øjne og deres balance.

– Patricia